Skip to content
Suosituimmat hajuvedet

Suosituimmat hajuvedet

Hienovarainen ja hillitty tai rohkea ja peloton, houkuttelevia tuoksuja on monenlaisia. Olemme koonneet listan kaikkien aikojen suosituimmista ja myydyimmistä hajuvesistä. Katso tästä kaikkein rakastetuimmat tuoksut, joilla et voi mennä vikaan.

1. Chanel EDT Chance

Chanelin EDT Chance on kukkaistuoksu pyöreässä pullossa. Arvaamaton, jatkuvassa liikkeessä oleva CHANCE tempaa sinut mukaansa onnen ja fantasian pyörteeseen. Luo ylellisyyden pilven ympärilleen. Erittäin pitkä tuoksuinen, tuoksuu koko päivän. Saa ihmiset kysymään mitä tuoksua käytät. Parfyymipullo on hillitty ja tyylikäs samaan aikaan.

Chanel EDT Chance

 Chanel no 5

2. Narciso Rodriguez For Her Musc Noir

Narciso Rodriguez - For Her Musc Noir on naisten hajuvesi, joka on aivan kuin helmi niille, jotka pitävät myski-tuoksuista. Se on kirjaimellisesti niin raikas ja naisellinen. Rakastan todella sen hienovaraista tuoksua. Tuoksu paranee muutaman tunnin kuluttua, ja huomaat olevasi siihen addiktoitunut. Olen käyttänyt sitä joka päivä siitä lähtien, kun sain sen, enkä vieläkään ole kyllästynyt tuoksuun. Tämä tuote on ehdottoman upea... Rakastan sitä.

Narciso Rodriguez - For Her Musc Noir 

Narciso Rodriguez For Her Musc Noir hajuvesi

3. Gucci Bloom

Luonnollisen ruusun ja jasmiinin tuoksu jättää iholle täyteläisen kukkaistuoksun.

GUCCI BLOOM 

gucci-bloom

4. Chloe Signature

Chloe Signature Eau de Parfum on pehmeä, naisellinen tuoksu, jossa on ruusun, litsin, freesian ja vaaleanpunaisen pionin vivahteita.

CHLOE SIGNATURE

Chloe-signature-perfume

5. Elizabeth Arden Red Door

Red Door on epäilemättä Elizabeth Ardenin suosituin tuoksu. Jos pidät hyvästä hedelmäis-kukkainen tuoksu, jossa on ripaus mausteisia ja puisia vivahteita, tämä tuoksu on tarkoitettu sinulle. Se on täydellinen kylmiin talvi-iltoihin ja erikoistilaisuuksiin.

Elizabeth Arden Red Door

Elizabeth Arden - red door

6. Dolce & Gabbana Light Blue

Dolce Gabbana light Blue on suosittu tuoksu. Sitrustuoksu, jota muut vivahteet tasapainottaa hienosti. Täydellinen seksikäs kesätuoksu.

Dolce Gabbana Light Blue

Dolce Gabbana Light Blue

7. Marc Jacobs Daisy

Daisy on raikas ja naisellinen tuoksu. Se on omistettu hienostuneelle, viettelevälle ja häikäisevälle naiselle, joka samalla pyrkii yksinkertaisuuteen. Se säilötty ihanaan pulloon, jonka päällä on kukkia. Tämän tuoksun luoja on Alberto Morillas. Viehättävä Daisy-tuoksu hyväilee hedelmäisillä mansikkatuoksuilla, intensiivisellä violetin lehden vihreällä aromilla ja mausteisella vaaleanpunaisella greippillä.

Marc Jacobs Daisy

Marc Jacobs Daily hajuvesi