Skip to content
Suosituimmat hajuvedet

Suosituimmat hajuvedet

Hienovarainen ja hillitty tai rohkea ja peloton, houkuttelevia tuoksuja on monenlaisia. Olemme koonneet listan kaikkien aikojen suosituimmista ja myydyimmistä hajuvesistä. Katso tästä kaikkein rakastetuimmat tuoksut, joilla et voi mennä vikaan.

1. Chanel No.5

Varmasti olet aiemminkin kuullut mainittavan. Chanel N°5 on epäilemättä kaikkien aikojen ikonisin tuoksu. Se on ollut monien naisten luottohajuvesi sen luomisesta lähtien vuonna 1921. Hajuveden tuoksu sisiältää ruusua ja jasmiinia, joita vaniljaa vielä hienosti syventää.

CHANEL No.5

 Chanel no 5

2. Narciso Rodriguez For Her

Narciso Rodriguezin ikoninen tuoksu on synonyymi tyylikkäälle yksinkertaisuudelle. tuoksu keskittyy myskiin, joka on rikastettu meripihkalla, puulla ja vaniljalla. Upea tuoksu käytettäväksi illallisella tai talvikuukausina.

Narciso Rodriguez - For Her 

narciso for her hajuvesi

3. Gucci Bloom

Luonnollisen ruusun ja jasmiinin tuoksu jättää iholle täyteläisen kukkaistuoksun.

GUCCI BLOOM 

gucci-bloom

4. Chloe Signature

Chloe Signature Eau de Parfum on pehmeä, naisellinen tuoksu, jossa on ruusun, litsin, freesian ja vaaleanpunaisen pionin vivahteita.

CHLOE SIGNATURE

Chloe-signature-perfume

5. Elizabeth Arden Red Door

Red Door on epäilemättä Elizabeth Ardenin suosituin tuoksu. Jos pidät hyvästä hedelmäis-kukkainen tuoksu, jossa on ripaus mausteisia ja puisia vivahteita, tämä tuoksu on tarkoitettu sinulle. Se on täydellinen kylmiin talvi-iltoihin ja erikoistilaisuuksiin.

Elizabeth Arden Red Door

Elizabeth Arden - red door

6. Dolce & Gabbana Light Blue

Dolce Gabbana light Blue on suosittu tuoksu. Sitrustuoksu, jota muut vivahteet tasapainottaa hienosti. Täydellinen seksikäs kesätuoksu.

Dolce Gabbana Light Blue

Dolce Gabbana Light Blue

7. Marc Jacobs Daisy

Daisy on raikas ja naisellinen tuoksu. Se on omistettu hienostuneelle, viettelevälle ja häikäisevälle naiselle, joka samalla pyrkii yksinkertaisuuteen. Se säilötty ihanaan pulloon, jonka päällä on kukkia. Tämän tuoksun luoja on Alberto Morillas. Viehättävä Daisy-tuoksu hyväilee hedelmäisillä mansikkatuoksuilla, intensiivisellä violetin lehden vihreällä aromilla ja mausteisella vaaleanpunaisella greippillä.

Marc Jacobs Daisy

Marc Jacobs Daily hajuvesi